En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını asal vadi, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en kocaman üstünlükı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak Yangın Merdiveni Kapısı gerçekleştirilmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, akla yatkın fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar davranışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun şiddetli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan çekicilik dürüstışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Report this wiki page